2012. szeptember 28., péntek

Ki mit iszik avagy folt hátán folt

Már régóta gondolkodtam azon, hogy mit is kezdjek a Bornapló hátán lévő foltokkal, mert ANNYIRA szeretem őket. Készült belőle már poháralátét, de azért csak nem hagyott nyugodni, ott motoszkáltak ezek a foltok a gondolataimban. Aztán beugrott, hogy hát persze, póló! Ez is tulajdonképpen egy Bornapló, szépen végigvezetve, hogy miket is ittunk... A foltok elnevezése, azaz a bor-folt párosítás igazán szép feladat volt, és senki ne higgye, hogy azok véletlenszerűen kerültek oda, ahova.

Amikor megvolt a terv, már csak a megfelelő technológiát kellett megtalálni. A rávasalás ugyan igazán szép színeket ad, viszont nagyon drága, a póló kezelése sem egyszerű és ugyebár vasalni sem lehet utána, csak a hátát. Az igen elterjedt szitanyomás végeredménye sem tetszett, egyszerűen nem adta vissza a színeket, de főleg a foltok árnyalatai vesztek el. Szerencsére megvan a tökéletes megoldás, az ún. direkt nyomtatás, amikor egy speciális géppel közvetlenül az anyagot nyomják meg, azaz festik be. A minta így tökéletes, és mivel a festés tartós, hogy a készítőt idézzem: "a póló előbb szakad szét". A minta egyébként minden textil felületre felvihető, készülhet belőle terítő, kötény, stb.

A képzelet persze nem áll meg, és azért a kislányom is nyaggatott, hogy neki miért nincs ilyen pólója. Így álmodtuk meg a gyerek-verziót is, amin cuvée foltok helyett kakaó, macikávé és málnaszörp foltok vannak, természetesen a megfelelő árnyalatban.

A női póló ára 3.800.- Ft, a férfi 3.500.-, a gyerek 2.800.- Ft. A közelgő őszre tekintettel rendelhető lesz hosszú ujjú változatban is, itt még nem tudok pontos árat mondani.

A megrendeléseket a bornaplo@gmail.com címre várjuk, érdeklődni a 06/30-913-4243-as számon lehet! Viszonteladókat is kiszolgálunk!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése